Sider

torsdag den 24. januar 2013

Bryllupsforberedelser, fødselsdage og jobsamtaleLige for tiden tager den ene dag den anden og det går ud over bloggen men den tager jeg mig lige tid til for er ved at få abstinenser og trænger lidt til nye indput fra blogland lige en kort opsummering på den forgangne uge.

Torsdag blev der lagt sidste hånd på indbydelserne (det er min mor der har designet dem) til det forestående bryllup som lige nu fylder rigtig meget og hold da op hvor jeg glæder mig og sommerfuglene basker rundt i mavsen. Det er egentlig mærkeligt at det er så stort for vi bliver gift men vores parforhold skulle gerne forblive det samme for det fejler bestemt ikke noget men måske er det det at man har besluttet at man har fundet den som kan fylde ens liv med lykke og kan gøre en til en hel person resten af livet.

Fredag, Lørdag og Søndag blev der holdt fødselsdag for tvillingerne vi har valgt at dele fødselsdagene over flere dage fordi familien er stor og huset er lille og så er det også bare hyggeligere ikke at være så mange af gangen

Mandag var jeg til min allerførste jobsamtale ever jeg har sendt ufattelig mange jobansøgninger men endelig fik jeg lov at prøve næste skridt det gik super godt og nu går jeg bare og venter og venter og venter på at de ringer og giver mig svar. Alle indbydelser blev også sendt afsted.

Tirsdag stod på hygge og afslapning med min kommende mand som lige nu går lidt hjemme pga vejret han er anlægsgartner

Onsdag var jeg nede og få rettet min brudekjole til så den kan blive gjort klar til den store dag. Den passede perfekt. Da jeg købte den for 2 år siden var den lidt for lille men nu kunne jeg passe den på trods af en graviditet

I dag skal jeg have lidt bryllupstale og praktiske ting ordnet når jeg altså lige har slappet lidt af med at læse lidt blogs. Ha en dejlig dag

3 kommentarer:

 1. Det ER noget særligt at blive gift. Vi blev gift i al hemmelighed på rådhuset fordi ingen af os orker noget af alt det gejl og jeg havde faktisk ikke forventet at det villle gøre nogen forskeld for os, men hold da op. Det gjorde en kæmpe, kæmpe forskeld.

  Held og lykke med alle forberedelserne, jeg er sikker på at I får et dejligt bryllup. Invitationerne er ihvertfald fine.

  SvarSlet
 2. Hei høpp!

  Tusen takk for fine ord fra deg:)

  Lykke til med bryllup og forberedelser.

  Det å være gift er herlig,og kan anbefales:)
  Vi har vært gift i 6 år til sommeren.

  nydelige innbydelser forresten:)

  Nyt helgen!

  klem Linda;)

  SvarSlet
 3. Hvor er det nogle smukke indbydelser - så hyggeligt med alle de forberedelser til den helt specielle skønne dag.
  Jeg krydser fingre for at jobsamtalen giver gevinst. Pøj pøj :o)

  Kh Lise

  SvarSlet

Jeg elsker kommentarer. Tak fordi du tog dig tid