Sider

onsdag den 23. oktober 2013

3d perler


Jeg har fået job i en sfo frem til sommerferien næste år (ihvertfald indtil videre) det er et rigtig godt sted jeg er kommet med fantastiske kollegaer som giver mig plads til at lave de ting jeg synes er sjovt og dette er som regel kreative ting. Har blandt andet lavet 3d perler med børnene og det var et hit. Har ikke taget billeder af det de har lavet men har nogen billeder jeg har fundet på pinterest som jeg har brugt som inspiration (i kan se mit pinterest ved at trykke på pinterest logoet i høje side)





Følg mig

Jeg kan følges mange steder.
 I højre side er der links til bloglovin og pinterest.
Kig meget gerne forbi.
Ha en dejlig onsdag nu er vi halvvejs mod weekend

tirsdag den 22. oktober 2013

Stille men ikke glemt

Hvor går tiden dog stærkt. Får slet ikke lavet og nået alt det jeg gerne ville. Med arbejde og 4 børn hvoraf den ene har svært astamatisk bronkitis som giver en del indlæggelser så bliver ens hobbyer helt automatisk nedprioriteret. 
Hele efterårsferien gik også med indlæggelse men havde tid til at få startet lidt hækletøj op. Firkanterne skal bruges til et halstørklæde

 Min svigermor kom også forbi med lidt garn og strikkepinde så jeg kunne lave nogen pulsvarmere nu skal disse to bare kombineres så det passer sammen. Men jeg har en plan.
Og weekenden står jo på kreativ messe i Fredericia ser frem til lidt mor-tid